Diensten

Websites



Websites

Ontwerpen en bouwen van websites doet Visual Act al 20 jaar. Online media is voor bedrijven en organisaties niet meer weg te denken binnen de communicatiemarkt. De websites die Visual Act ontwikkelt zijn altijd responsive. Dit betekent dat voor zowel desktop, tablet of smartphone je website altijd goed benaderbaar is. Of het nu gaat om een one-page website, multi-page website, webshop of WordPress website, alles is mogelijk. Voor iedere branche een eigen stijl en design. Een fraai design van de website is één, maar net zo belangrijk of zelfs belangrijker is gevonden worden bij de zoekmachine Google en gezien worden via social media als Facebook en Twitter. Ook daarmee heeft Visual Act jarenlange ervaring. Visual Act uit Eindhoven heeft nagenoeg alles in huis om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook voor onderhoud, webhosting en een maatwerk CMS (Content management systeem) kun je bij ons terecht. Een website is grotendeels maatwerk, dus mocht je je persoonlijke wensen willen bespreken neem dan contact op met Visual Act. Websites van Visual Act zijn eigentijds, snel, responsive, professioneel en betaalbaar!

 • Ontwerp en bouw visual act eindhoven

  Ontwerp en bouw

  Het ontwerpen en bouwen van je website is een maatwerk project. Visual Act luistert naar je wensen en adviseert je graag over de juiste aanpak. Tijdens een eerste gesprek kan al heel snel een beeld gevormd worden hoe het traject eruit gaat zien, welke input er nodig is en wat Visual Act te bieden heeft. Een kostenbegroting kan op dat moment vaak al snel gegeven worden. In een ontwerp met siteplan wordt al goed zichtbaar hoe de website gaat worden. De bouw van de website geschiedt gefaseerd, zodat je tijdens de bouw kan meekijken hoe het resultaat gaat worden. Uiteraard is de website responsive wat betekent dat deze ook op je tablet en smartphone functioneert. Tijdens dit hele proces vindt er voordurend communicatie plaats m.b.t. de voortgang, en kunnen een of meerdere persoonlijke gesprekken plaatsvinden.

 • content beheer visual act websites

  Content/beheer

  Visual Act adviseert je hoe je content opbouwend kunt weergeven i.p.v. hele lappen tekst op een webpagina te zetten. Een eerste indruk van een website is een pre om mensen te trickeren naar ruimer beschreven content. Dit geldt ook voor beeldmateriaal. Juiste foto's,  video en kopteksten die voldoende attractief zijn, bepalen of de aandacht gewekt kan worden voor je bezoeker van de website. Tekst en beeld kunnen aangeleverd worden of Visual Act helpt je indien gewenst met deze content. Zo verzorgt Visual Act ook fotografie en kan het schrijven van teksten een uitkomst bieden. Daarnaast kan er gekozen worden om een website in WordPress te maken of een statische website en deze te voorzien met een maatwerk CMS. In beide gevallen kun je zelf je website vullen en of onderhouden. Een andere optie is dat Visual Act je helpt met het onderhoud.

 • Online marketing eindhoven

  Online marketing

  Als eenmaal je website gereed is, is het van belang traffic te genereren naar je website. Kies je voor zoekmachineoptimalisatie dan gaan we de webpagina's zorgvuldig inrichten met zoekmachinegerelateerde zaken om bij Google goed gevonden te worden. Veel hangt mede af van de hoeveelheid content op de website en of deze SEO geschreven zijn. En andere optie is om Social media te integreren en te kiezen voor Facebook advertising. Ook biedt Google Adwords mogelijkheden je vindbaarheid te vergroten. Voor meer informatie hierover kijk op Online marketing/Social media.

Website portfolio

HIERBIJ EEN KLEINE GREEP VAN GEREALISEERD WERK.

WordPress websites of multipage website met maatwerk CMS?

Met de opkomst van WordPress als open source content management systeem, is het mogelijk om modulair een website op te zetten waarbij je alles zelf kunt onderhouden. Door de talrijke templates, plugins en widgets kan Visual Act je website volledig ontwerpen, configureren, bouwen en inrichten. Visual Act kiest voor een hosting partij met razendsnelle SSD hosting omdat WordPress websites doorgaans erg vertragend kunnen werken doordat gebruik gemaakt wordt van een open source framework en templates vaak veel plugins gebruiken. Daarmee samenhangend dienen WordPress websites wel voortdurend ge-update te worden om veiligheid en snelheid te garanderen. Het betreft de updates van templates, plugins en de WordPress versie zelf. Naast de voordelen die WordPress met zich meebrengt kan het voor de klant een beperking zijn dat enige kennis van WordPress noodzakelijk is om soms simpele dingen te onderhouden. Wil je dat niet dan kan Visual Act dit voor je regelen.

Ga je liever voor snelheid en eenvoud in onderhoud? Kies dan voor een website te bouwen met een maatwerk CMS (content management systeem). Qua vormgeving kan de website worden zoals je wenst en wordt de website op basis van HTML5/CSS 3 (responsive) gebouwd tot een statische website. Op basis van de onderdelen op je website die je wilt onderhouden, wordt een CMS gebouwd en gekoppeld aan de website met een gebruiksvriendelijke interface waardoor je je website snel kunt aanpassen.

Dit is wat wij doen

 • One-page websites
 • Multi-page websites
 • Webshops
 • WordPress websites
 • Websites met maatwerk CMS
 • Onderhoud
 • Content tekst en beeld
 • Domeinregistratie
 • Hostingbegeleiding
 • (SEO) zoekmachine optimalisatie
 • (SEA) zoekmachine advertising 
 • Facebook advertising
 • Social media integratie

Recent werk

VDBogaert-vitaliteit
website | fotografie
Landgoed De Wielewaal
website | fotografie
Zorgmatchdirect
website | CMS | logo



HIERBIJ EEN RUIMERE GREEP VAN GEREALISEERD WERK.