Over ons

Over Visual Act

Visual Act is een on- en offline reclame/media bureau uit Eindhoven. Sinds 1997 actief binnen de grafimedia branche en gericht op het midden- en klein bedrijf. Visual Act heeft een zeer brede dienstverlening in huis op het gebied van corporate identity, reclame en promotie voor zowel print als web. Of het nu gaat om het ontwerpen en ontwikkelen van een logo, huisstijl, bedrijfsbrochure, of de keuze voor een fotoshoot, tekstproductie, website of marketingstrategie, alles is mogelijk. De kracht van Visual Act zit in het leveren van maatwerk en kwaliteit op basis van de persoonlijke wensen en behoefte die jij als klant stelt. Samen maken we een plan en werken we naar een doelgericht en doeltreffend resultaat.


Van positionering- tot mediastrategie. Deel- of totaalconcepten, vorm en content tot complete campagnes die crossmediaal ingezet kunnen worden. Visual Act zorgt voor de verbinding met jouw product of dienst voor zowel business-to-business als business-to-consumer. Visual Act opereert op freelance basis. Maatwerk en persoonlijke aandacht zijn belangrijke aspecten en daarnaast kunnen de kosten ook nog eens laag gehouden worden. Neem de proef op de som, kijk wat Visual Act jou te bieden heeft.

arjan de lange
Arjan de Lange
Webdesigner | Art-director | Fotograaf

Visual Act

LOGO | HUISTIJL | IDENTITY

Een professionele identiteit, met een passend logo en huisstijl. De basis voor een integrale aanpak.

WEBSITES | WEBSHOPS SEO | SEA | SOCIAL MEDIA

Responsive websites voor desktop, tablets en smartphone. HTML 5, Maatwerk CMS of WordPress websites

VORMGEVING EN PRINT

Bent je toe aan een nieuwe uitstraling voor jouw bedrijf, product of dienst? Visual Act maakt de uitstraling die bij je past. Maak indruk om jou potentiële klanten te verleiden.

CONTENT | FOTOGRAFIE EN TEKSTPRODUCTIES

Relevante opbouwende content maakt het verschil tussen ongezien blijven of de aandacht krijgen. Professionele fotografie en tekstuele content dragen daartoe bij.

VISUAL ACT
Sinds 1997

On- en offline media. Strategisch georiënteerde totaalconcepten van ontwerp tot realisatie.
Een goede start begint met een eigen identiteit. Dit is namelijk de belangrijkste tool voor herkenbaarheid en bewustzijn naar je klanten toe.
Samen met jou kijken we naar je wensen en behoeften van de beoogde doelstelling. Op basis daarvan ontstaat een integraal plan om deze stap voor stap te gaan bewandelen.
Concreet kan er gekozen worden voor een deel- of totaaloplossing, zowel online als offline. We bepalen de vorm, realiseren het content en zorgen voor de bereikbaarheid.

WAT VINDEN ONZE KLANTEN