Diensten

Logo's | HuisstijlenLogo's | Huisstijlen

Identiteit en naamsbekendheid. Dat is toch waar het mee begint als je je bedrijf of organisatie opstart?  Een professioneel logo staat voor je naam, dienstverlening, herkenbaarheid en kwaliteit. Hetzelfde geldt voor een unieke naam. Veelal maakt het woordmerk als beeldmerk samen het geheel voor een goed logo. Er kan ook gekozen worden voor alleen een woordmerk. Visual Act kijkt dan vooral naar passende lettertypes die tekstueel een zeker beeldmerk maken. Maar dan is herkenning grotendeels gebaseerd op de bekendheid van het lettertype zelf. Door het ontwerpen van een beeldmerk blijft de herkenning beter in onze gedachten hangen dan enkel tekst. Welk beeldmerk komt bij jou op wanneer je het over het merk Shell of Nike hebt?

 

Visual Act bedenkt en ontwerpt het logo en huisstijl wat bij jou past. Hierbij wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen en voorkeuren. Daarnaast wordt gekeken naar de branche en de betreffende doelgroep. Kleurgebruik en lettertypes zijn een belangrijk onderdeel van het geheel. Het beeldmerk dient een gestileerd beeld te zijn met eenvoud. Het logo dient bij voorkeur ontsloten te zijn van fotografisch materiaal, is tijdloos,  trendongevoelig, en schaalbaar tot elke proportie te zijn. Logo's worden in de basis altijd als vector EPS gemaakt in pantone (PMS) kleuren of in CMYK kleurmodus. 

Logo's | Huisstijlen portfolio

Hierbij een kleine greep van gerealiseerd werk.

In het verlengde van het logo ontwerp ligt de huisstijl. Het visitekaartje, briefpapier, envelop en website om maar even een voorbeeld te geven. Alles om mee naar buiten te treden richting je doelgroep. Net als bij het logo ontwerp kan de huisstijl ook volledig naar wens gemaakt worden en indien gewenst het drukwerk verzorgd worden. 

Recent werkHIERBIJ EEN RUIMERE GREEP VAN GEREALISEERD WERK.