Fotografie

Goed beeldmateriaal geeft de eerste indruk!

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden. In deze tijd van snelle media is het belangrijk om je te onderscheiden, aandacht te trekken en te inspireren. Dit wordt bereikt met juist en pakkend beeldmateriaal (met uitnodigende vormgeving en opbouwende teksten). Visual Act levert professionele fotoshoots om je product, dienst of bedrijf van zijn beste kant te laten zien. Hierdoor krijgt je bedrijf een eigen identiteit met persoonlijke aandacht. Fotoshoots kunnen op locatie uitgevoerd worden.

Foto optimalisatie

Vaak is een foto net niet helemaal optimaal voor gebruik. Het kan noodzakelijk zijn een foto op te frissen, contrastrijker te maken, vrijstaand te maken of selectieve kleurcorrecties en zwemen door te voeren. Geregeld komt het voor dat zelfs bepaalde hinderlijke zaken weg gemanipuleerd dienen te worden. Tevens dienen foto's, afhankelijk waarvoor ze gebruikt worden, omgezet te worden met een drukwerkgerelateerd CMYK kleurscheidingsprofiel of een sRGB profiel voor webdoeleinden. Nagenoeg alles is mogelijk mits de resolutie en het histogram van de foto maar voldoende is.

Beeldbewerkingen

Breed scala aan fotografie

Bij Visual Act kun je terecht voor fotografie van: architectuur, lifestyle, stilleven, interieur, studio, corporate en portretten. De foto's worden gemaakt met een full-frame camera in hoge resolutie wat een optimale beeldkwaliteit en ruimtelijkheid met zich meebrengt. Kijk eens in de uitgebreide fotogalerie.

Portfolio

Zorg dat je de bal raakt!

Geef identiteit aan je reclame-uiting. Zowel  on- als offline geeft een op maat gemaakte fotoshoot de uitstraling die nodig is om onderscheidend te zijn met je concurrenten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Visual Act.

Contact